Varme Nyheder

Har du en aktivitet i og omkring Høruphav som vi og medlemmer bør vide noget om, så lad os det vide.

Så fortæller vi alle om det :-)

Redaktionen

Login Form
Grundejerforeningsmedlemmer
Brugernavn

Adgangskode

Husk mig
Glemt din adgangskode ?
Hoved Menu
Forside
Om Høruphav
Grundejerforeningen
Nyheder
Kommende Aktiviteter
Links
Kontakt os
FAQ's
powered_by.png, 1 kB
Populære Artikler

Velkommen til Høruphav online PDF Udskriv E-mail
{fdwf2image}Det er med stor glæde at Høruphavs grundejerforening åbner op for denne hjemmeside. Denne hjemmeside er primært for medlemmer af grundejerforeningen, og kræver et login for at få fuld udbytte af den information som tilbydes. Men hjemmesiden kan også med fordel bruges af besøgende som er interesseret i at vide mere om "Perlen på Als".

Så du vil vide mere om Høruphav online ...

 

 

{fdwf2image}Ok ... til venstre finder du hovedmenuen for sitet om Høruphav. Informationerne vil sktifevis være med adgang til alle og adgang kun for medlemmer af Høruphavs Grundejerforening.

Hvis du er medlem af grundejerforeningen for Høruphav, vil du under denne menu få adgang til en extra menu med dine medlemsoplysninger når du logger på. Yderligere vil du som medlem have adgang til information fra bl.a. kommunen, grundejerforeningens bestyrelse, udvalgsgrupper og lignende, der vedrører Høruphav.

Som medlem vil du derfor altid være uptodate på hvad der sker i dit nærmiljø, og du vil have mulighed for af få medindflydelse på hvordan vores fælles område vil udvikle sig i fremtiden, og indenfor hvilke rammer det skal ske.


Som medlem vil du derfor som noget nyt have mulighed for at være aktiv i en udvalgsgruppe, indenfor et af de områder du brænder for.
Udvalgsgrupperne dækker aktiviteter for sportsplads, legeplads, badebro, og festudvalg. Som udvalgsmedlem vil du kunne få træning i et af verdens mest avancerede opensouce CMS systemer, hvis du har lyst, og du vil kunne informere dine medlemmer online om din udvalgsgruppes aktiviteter.

Du vil også som medlem modtage periodevis mails med info om aktiviteter i og omkring Høruphav, så du altid er opdateret på hvad der sker, hvor det sker, og hvornår det sker i dit nærmiljø, så du ikke behøver at gå glip af noget.


For de som ikke kan modtage emails, vil der stadig være 2 årlige nyhedsbreve i printform at se frem til.

Hvis du har lyst til at være aktiv i DIT nærmiljø, som opfordrer vi dig som medlem at tage kontakt til bestyrelsen.

Alle medlemmer er velkommen til at yde deres bidrag til "Perlen på Als".


Hvis du har RIS eller ROS, forslag til forbedringer eller aktiviteter i Høruphav, så hører vi også gerne fra dig.

Velkommen.

Bestyrelsen for Grundejerforeningen for Det Gamle Høruphav
< Forrige   Næste >